Het is bijna zover - Reisverslag uit Castenray, Nederland van Manon Vullings - WaarBenJij.nu Het is bijna zover - Reisverslag uit Castenray, Nederland van Manon Vullings - WaarBenJij.nu

Het is bijna zover

Door: manonvullings

Blijf op de hoogte en volg Manon

28 Januari 2012 | Nederland, Castenray

Hoi Hoi luitjes,

Het is bijna zover. Dinsdag gaat voor Noortje en mij de reis beginnen. Heel spannend allemaal en ik heb er heel erg veel zin in. Heb al twee geweldige afscheidsfeestjes gehad en heb er nu nog twee te gaan!! Ik hoop dat jullie me blijven volgen tijdens mijn groot avontuur en ik zie jullie allemaal weer in augustus met een hele ervaring rijker en hopelijk met mijn diploma in the pocket!!

liefs Manon

• 28 Januari 2012 - 18:20

Tom:

Hey manon, alvast heel veel plezier en succes de aankomende maanden. Grt

• 28 Januari 2012 - 19:00

Mara:

Veel plezier!! Ik hou je in de gaten! :)

• 28 Januari 2012 - 19:18

Wilma:

Natuurlijk blijven we je volgen, Ups en Downs natuurlijk ook.

• 28 Januari 2012 - 19:46

Cecile:

Manon!!
    Genieten, heel veel plezier en succes.
    Ik ga zeker je verhalen lezen.
    x Cecile

• 28 Januari 2012 - 21:40

Anneke:

Hoi Manon, Ik ga je zeker volgen! Fijn dat je een leuk feest hebt gehad! Geniet nog van de tijd hier maar ook zkr daarachter! Ik ga je volgen! Have fun en veel succes! Liefs, Anneke

• 29 Januari 2012 - 07:34

Gerda:

Hoi Manon, een hele goede reis, veel succes en vooral plezier voor straks.
    Tot in Juli.

• 30 Januari 2012 - 15:40

Janneke :

Manon,

Ga lekker genieten daar.
    Ik ga al je verhalen zeker lezen!
    xx

• 30 Januari 2012 - 17:17

Lyana:

nog maar 1 nachtje slapen!!! heel veel plezier!! we zien je weer over een half jaartje

gr ly en burt

• 31 Januari 2012 - 09:22

Wilma.:

Ha Monon. Vandaag gaat de grote reis beginnen. Koffer gepakt en op naar Schiphol.We wensen je een mooie reis naar Down Under en wachte bericht af dat je bent aangekomen. Liefs Wilma en Hay.